Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Luwih saka 20% Klik Kaca Ngarep saka siji Fitur

Kita ndhaptar Hotjar lan nyoba sawetara tes panas ing kaca ngarep. Iki minangka kaca ngarep sing cukup lengkap kanthi akeh bagean, elemen, lan informasi. Tujuane ora kanggo nggawe bingung wong - nyedhiyakake kaca sing teratur supaya para pengunjung bisa nemokake apa wae sing dikarepake. Nanging dheweke ora nemokake! Kepiye carane kita ngerti? Luwih saka 20% kabeh keterlibatan ing kaca ngarep asalé saka garis telusuran. Lan nalika mriksa

Hotjar: Peta Panas, Corong, Rekaman, Analytics lan Umpan Balik

Hotjar nyedhiyakake alat lengkap kanggo ngukur, ngrekam, ngawasi lan nglumpukake umpan balik liwat situs web sampeyan kanthi sak paket sing terjangkau. Beda banget karo solusi liyane, Hotjar nawakake rencana kanthi rencana terjangkau sing gampang ing endi organisasi bisa ngasilake wawasan babagan jumlah situs web tanpa wates - lan nyedhiyakake kasedhiya kanggo pangguna tanpa wates. Tes Hotjar Analytics Kalebu Heatmaps - nyedhiyakake perwakilan visual klik, tunyuk lan prilaku nggulung pangguna. Rekaman Pengunjung