WordPress.com? Iki sebabe aku bakal nggunakake dhisik.

WordPress minangka salah sawijining platform blogging utama sing kasedhiya lan ana rong wujud, WordPress.com lan WordPress.org. Formulir pertama, WordPress.com, minangka layanan komersial sing nawakake alat blog gratis lan mbayar (nggunakake WordPress mesthi) ing web. WordPress.com nggunakake piranti lunak kasebut minangka model layanan (aka SaS), njaga alat piranti lunak blogging lan ngurus prekara keamanan lan pangiriman konten (bandwidth, panyimpenan, lsp.). Formulir nomer loro, WordPress.org, yaiku komunitas sing nulungi