5 Alat Apik tenan kanggo Minimalis Pemasaran Konten

Aku nganggep aku minimalis ing pemasaran konten. Aku ora seneng tanggalan, jadwal lan alat sing rumit - kanggo kula, proses kasebut nggawe luwih rumit tinimbang sing kudu dilakoni. Ora preduli, dheweke nggawe para pemasar konten kaku. Yen sampeyan nggunakake alat rencana tanggalan konten 6 wulan — sing dibayar perusahaan - sampeyan bakal duwe kewajiban kanggo tetep ngrampungake kabeh rincian rencana kasebut. Nanging, para pemasar konten sing paling apik lincah, siyap ngowahi konten minangka jadwal

Cara Ngukur lan Ngapikake Strategi Pemasaran Twitter

Ora ana akeh warta ing ngarep Twitter lan aku isih durung bisa krungu saka Jack ing Surat Terbuka menyang Twitter. Ngandika, aku isih nggunakake Twitter saben dina, nemokake regane ing antarane swara rame, lan pengin sukses. Apa sampeyan bisa nggunakake Twitter kanggo mbantu promosi merek pribadi, merek perusahaan, produk, utawa layanan? Mesthi wae! Seket pitu persen pangguna nemokake bisnis cilik utawa medium anyar ing Twitter, lan saka

3 Tips kanggo Pemasar kanggo Amanake Sandhi Media Sosial

Seminggu kepungkur, kita nyoba golek sandhi kanggo akun Youtube klien. Ora ana sing luwih mbebayani lan mbuwang-mbuwang wektu kanggo kabeh wong tinimbang nindakake iki. Masalahe yaiku karyawan sing mung ngatur akun kasebut kanthi cepet nilar perusahaan - lan ora miturut syarat sing paling apik. Kita nindakake sing paling apik minangka mediator kanggo nyoba njupuk sandhi, nanging jarene ora ngerti apa maneh. Saka

Tambah Tweetwall menyang Acara Sabanjure Kanthi Hootfeed

Apa sampeyan pengin nggawe tembok Tweet ing kantor utawa acara? Ana sawetara solusi, nanging ora ana sing bisa digunakake minangka Hootfeed Hootsuite. HootFeed minangka alat sing gampang dikustomisasi, sing nglirwakake kegiatan Twitter sing sampeyan tresnani langsung; ngajak tamu supaya sesambungan karo feed acara. Kanthi nampilake Tweet visual ing layar sak acara sampeyan, sampeyan nggawe tembok Tweet sing

Riffle: Goleki Plugin Twitter Chrome Iki Saiki!

Aku mung nulis babagan hubungan tresnaku karo Twitter lan nuduhake sawetara alat sing apik kanggo ngatur pandhereke Twitter. Mangkene alat liyane sing apik sing nembe ditemokake! Riffle by CrowdRiff minangka Plugin Chrome sing nambah panel dashboard Twitter sing mbantu sampeyan ngenali lan nganalisa informasi ing pangguna Twitter. Riffle nyedhiyakake informasi kalebu kegiatan, keterlibatan akun, sumber tweet uga nyebutake lan afinitas sing paling apik.