Tambah Tweetwall menyang Acara Sabanjure Kanthi Hootfeed

Apa sampeyan pengin nggawe tembok Tweet ing kantor utawa acara? Ana sawetara solusi, nanging ora ana sing bisa digunakake minangka Hootfeed Hootsuite. HootFeed minangka alat sing gampang dikustomisasi, sing nglirwakake kegiatan Twitter sing sampeyan tresnani langsung; ngajak tamu supaya sesambungan karo feed acara. Kanthi nampilake Tweet visual ing layar sak acara sampeyan, sampeyan nggawe tembok Tweet sing