Liburan ing taun 2020 sing Diajar babagan Strategi Pemasaran Seluler taun 2021

Pancen ora dingerteni, nanging musim liburan ing taun 2020 ora beda karo budaya kreatif liyane sing wis dialami. Kanthi watesan jarak adoh sosial maneh ing saindenging jagad, tindak-tanduke konsumen ganti saka norma tradisional. Kanggo pengiklan, iki luwih adoh saka strategi tradisional lan Out-Of-Home (OOH), lan gumantung marang keterlibatan seluler lan digital. Saliyane diwiwiti luwih dhisik, munggah-mudhun kertu kado sing diwenehake sadurunge bakal luwih dawa

Cara Nggawe Kampanye Pemasaran Liburan 2016

Apa sampeyan ngerti manawa yen ngirim kampanye kanthi tema Natal sawetara minggu luwih awal, asile bisa mbukak tarif luwih murah 9%? Iki mung minangka salah sawijining informasi penting sing diluncurake MDG Advertising ing infographic, Holiday Marketing 2016: 5 Tren Mesthi Ngerti kanggo Merek. Sampeyan kudu mriksa tarif mbukak email sampeyan dhewe saka kampanye pemasaran preinan sadurunge kanggo ngenali wektu sing tepat kanggo dikirim - bakal menehi pengaruh sing signifikan.

3 Plancongan saka Musim Liburan 2015 kanggo Mbantu Sampeyan ing 2016

Splender nganalisa luwih saka patang yuta transaksi ing 800+ situs kanggo ndeleng kepiye belanja online ing 2015 dibandhingake karo 2014. Dina Thanksgiving minangka dina belanja online paling dhuwur kaping telu ing musim iki kanthi komputer lan elektronik sing entuk hadiah nanging sandhangan lan aksesoris sing diwiwiti wuwuh Senen Cyber ​​isih dadi dina belanja plancongan paling gedhe kanthi online, kanthi 6% adol preinan. Nanging, adol mudhun 14% wiwit 2014. Miturut pendapatku, ana

Negara Mobile ing AS

Panggunaan seluler ing antarane konsumen terus mundhak. 74% tuwuhing ing smartphone kanthi 79% US Shoppers browsing lan blanja ing situs lan aplikasi. Ing taun 2016 bathi aplikasi seluler bakal entuk $ 46 milyar. Kanggo ngetung apa tegese shift dramatis iki kanggo merek wong-wong ing Usablenet nggabungake infographic sing nuduhake pira panggunaan Internet seluler sing ngganti cara konsumen sesambungan karo merek ing web. Usablenet nggawe kekuwatan situs seluler lan

Chase 2012 Statistik Blanja Liburan nganti Saiki

Yen sampeyan ana ing industri E-commerce lan sampeyan durung ngunjungi situs Chase Paymentech Pulse, sampeyan kudu. Chase Paymentech nggabungake data pamroses pembayaran saka 50 sudagar e-commerce paling gedhe. Iki dudu data survey utawa polling, nanging nyata, data tuku langsung saka pedagang e-commerce AS, nyedhiyakake persentase saben dina saben taun, ing taun, babagan penjualan dolar lan transaksi. Bagan ing situs kasebut nyakup penjualan, jumlah transaksi, lan ukuran tiket rata-rata. Sing