Wawasan sing apik babagan Kepiye Intelijen Berbasis Lokasi Ngewangi Pemasaran Mobil

Sawetara taun kepungkur, aku melu latihan kanthi rekomendasi saka kancaku Doug Theis babagan jaringan. Doug minangka jaringan sing paling apik sing aku kenal, mula aku ngerti yen bakal lunas ... lan bisa uga. Sing dakkerteni yaiku akeh wong sing salah nggawe nilai ing sambungan langsung, tinimbang sambungan ora langsung. Contone, aku bisa metu lan nyoba ketemu karo kabeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo ndeleng manawa dheweke ngerti