Apa Pakaryan Sampeyan Nggawe Sampeyan? Pira Karyawan?

Sawetara wulan kepungkur, sampeyan ora bakal nyekel aku ing mejaku nganti jam 9 esuk utawa mengko. Iki dudu nyambut gawe telat… mung tugasku kerja luwih akeh tinimbang nyambut gawe. Bisa uga, iku tugas paling apik sing bisa ditemokake ing kene ing sisih kulon mangulon. Ing industri perangkat lunak, aku pancen bakal nantang masarakat supaya golek sing luwih apik. Aku dadi Manajer Produk karo salah sawijining perusahaan sing paling cepet -