Botco.ai: Solusi Pemasaran Conversational-Compliant HIPAA

Platform obrolan HIPAA-cecek Botco.ai terus maju, nambahake Marketing Chat Kontekstual lan dashboard analytics canggih. Pemasaran Chat Kontekstual ngidini para pemasar miwiti obrolan sing disesuaikan karo prospek lan pelanggan adhedhasar cara ngunjungi situs web utawa properti media perusahaan. Dasbor analytics anyar nyedhiyakake wawasan jero babagan pitakon lan tindak tanduk pengunjung. Bebarengan karo integrasi Botco.ai karo email, CRM, lan sistem pemasaran liyane, Pemasaran Chat Kontekstual nggawa level personalisasi kanggo pacelathon