Ora Saben Strategi Konten Perlu Crita

Crita ana ing endi wae lan aku lara banget. Saben aplikasi media sosial nyoba mbuwang praupanku, saben situs web nyoba narik kawigaten crita clickbait, lan saiki kabeh merek pengin nyambung emosional karo aku kanthi online. Nyuwun tulung mandheg. Alesan Napa Aku Akeh Kuciwane Crita: Umume wong pancen crita banget. Umume wong ora golek crita. Gasp! Aku ngerti aku bakal nesu para profesional konten

Media Sosial kanggo Industri B2B Unsexy

Kanthi jujur, aku ora yakin seksi pancen penting nalika ngomong babagan media sosial. Kemampuan kanggo mulang, mirsani, nanggapi lan promosi ing bisnis unsexy kanggo industri bisnis bisa uga ora narik kawigaten - nanging bisa narik kawigatene saka pamirsa sing ngupayakake bisnis, produk, utawa layanan sampeyan. Yen sampeyan kerja ing perusahaan bisnis-menyang-bisnis (B2B), mesthine sampeyan wis ngerteni manawa ora cepet banget