Bebayane Kewan lan Suku

Ana sawetara buku sing wis dakwaca sing pengaruhe banget babagan rasane babagan Internet lan pemasaran kanthi sakabehe. Salah sawijining buku yaiku Mark Earl's Herd: Cara Ngowahi Prilaku Massa kanthi Nggunakake Sifat Asli Kita lan sing liyane yaiku Suku Godin: We Need You to Lead Us. Umume omongane suku lan suku positif banget… para pimpinan mbahas (kaya ing video TED Godin)

Kawut Sukses karo Teori dhewe

Konten ing situs iki wis entheng sawetara minggu kepungkur - bakal dakcekel. Aku luwih aktif maca, ngomong lan makarya ing wulan pungkasan lan mengaruhi blog. Sanajan isine saiki wis ora aktif, pikiranku lagi lincah karo konten sajrone sawetara minggu sabanjure, dadi manawa tetep tetep karo aku. Yen ora cukup, aku wis nutup sponsor pungkasan kanggo Hadiah $ 1,000

Apa Media Sosial Bisa Ngatasi Depresi?

Buku Mark Earl, Herd, wis diwaca angel kanggo aku. Aja nganti salah nglakoni. Iki minangka buku apik tenan sing ditemokake liwat blog Hugh McLeod. Aku ujar 'angel' amarga dudu tampilan 10,000 mlaku. Herd (Cara ngganti prilaku massal kanthi nggunakake sipat sejatine) minangka buku kompleks sing rinci babagan riset lan data kanthi rinci. Uga, Mark Earls ora