APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Penulis, Penerbit, Pengusaha-Cara Nerbitake Buku. Aku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut digawe pisanan kanggo dheweke tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe. Panulis Guy

Arging Marang Sejarah lan Entre-Commuting

Aku ngobrol karo kancaku, Chad Myers saka 3 Hats Marketing, ngrembug kepiye ekonomi pertanian lan Revolusi Industri nyebabake kebiasaan kerja modern. Kaya keyboard QWERTY komputer kita (dirancang supaya ora efisien mula tombol mesin tik ora bakal tetep, nanging saiki digunakake ing piranti sing ora nate tetep), kita nggunakake pamikiran wiwit umur 100 nganti 1,000 taun ( lan liyane)