Sigstr: Gawe, Nyebarke, lan Ngukur Kampanye Signature Email Sampeyan

Saben email sing dikirim metu saka kothak mlebu minangka kesempatan pemasaran. Nalika ngirim buletin menyang ton pelanggan, kita uga ngirim 20,000 email liyane ing komunikasi saben dina bolak-balik antarane staf, klien, prospek, lan profesional hubungan masyarakat. Nyuwun kabeh wong kanggo nambah spanduk kanggo promosi kertas putih utawa webinar mbesuk biasane bakal sukses. Umume wong ora nggatekake panjaluk, wong liya ngrusak link,

Luwih saka 20% Klik Kaca Ngarep saka siji Fitur

Kita ndhaptar Hotjar lan nyoba sawetara tes panas ing kaca ngarep. Iki minangka kaca ngarep sing cukup lengkap kanthi akeh bagean, elemen, lan informasi. Tujuane ora kanggo nggawe bingung wong - nyedhiyakake kaca sing teratur supaya para pengunjung bisa nemokake apa wae sing dikarepake. Nanging dheweke ora nemokake! Kepiye carane kita ngerti? Luwih saka 20% kabeh keterlibatan ing kaca ngarep asalé saka garis telusuran. Lan nalika mriksa

Hotjar: Peta Panas, Corong, Rekaman, Analytics lan Umpan Balik

Hotjar nyedhiyakake alat lengkap kanggo ngukur, ngrekam, ngawasi lan nglumpukake umpan balik liwat situs web sampeyan kanthi sak paket sing terjangkau. Beda banget karo solusi liyane, Hotjar nawakake rencana kanthi rencana terjangkau sing gampang ing endi organisasi bisa ngasilake wawasan babagan jumlah situs web tanpa wates - lan nyedhiyakake kasedhiya kanggo pangguna tanpa wates. Tes Hotjar Analytics Kalebu Heatmaps - nyedhiyakake perwakilan visual klik, tunyuk lan prilaku nggulung pangguna. Rekaman Pengunjung

Ptengine: Peta Panas, Kampanye, Pelacakan Konversi lan Analytics

Nalika akeh platform analitis ing pasar isih ana sisa teknologi sing wis rong puluh taun kepungkur, teknologi sing luwih anyar luwih fokus marang prilaku pangguna lan analisis corong konversi. Heatmaps minangka sarana sing sampurna kanggo ndeleng kepiye pangguna sesambungan karo tata letak, pandhu arah lan ajakan-ajeg situs sampeyan. Ptengine nawakake koleksi alat sing dibangun khusus kanggo tujuan kasebut. Analisis Peta Panas - Bandhingake peta panas ing antarane kaca, periode wektu, lan segmen tanpa wates kanggo nggambarake pengunjung sing beda

Pengunjung Klik ing Blog ing endi?

Wis suwe digunakake ing versi Martech anyar. Kita isih duwe sawetara alangan sing kudu diatasi nalika ngowahi tata letak saiki dadi tata letak sing luwih interaktif sing luwih gampang digunakake kanggo para pemasar kanggo golek lan riset tuku teknologi sabanjure. Salah sawijining tes utama sing ditindakake nalika nyiapake yaiku mbusak formulir telusuran internal (kita nyoba nggoleki telusuran WordPress lan telusuran khusus Google) lan ganti nganggo