ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

Dina Valentine meh tekan saiki lan katon bakal dadi taun sing gedhe kanggo mbuwang konsumen. Nalika nambah upaya, sampeyan kudu gawe jadwal kampanye kanthi tepat wektu nggunakake media sosial. ShortStack minangka platform Aplikasi lan Kontes Facebook sing terjangkau kanggo para desainer, bisnis cilik, lan agensi. Nangis kepungkur, ShortStack nggawe infographic iki kanthi sawetara ide kontes Facebook Dina valentine ... iki dhaptar sing isih nyoba wektu.