4 Pertimbangan kanggo Nguatake Kampanye Facebook sing Dibayar

Wacan: 6 menit "97% pengiklan sosial milih [Facebook] minangka platform media sosial sing paling akeh digunakake lan paling migunani." Sprout Sosial Ora diraguhi, Facebook minangka alat sing kuat kanggo para pemasar digital. Sanajan ana poin data sing bisa uga nerangake platform kasebut wis ora mateng karo persaingan, ana akeh kesempatan kanggo merek industri lan ukuran sing beda-beda kanggo mlebu ing iklan Facebook sing mbayar. Nanging, kuncine yaiku sinau taktik endi sing bakal mindhah jarum lan bisa

3 Alasan Tim Sales Gagal Tanpa Analytics

Wacan: 3 menit Gambar tradisional saka salesperson sukses yaiku wong sing budhal (bisa uga nganggo fedora lan tas), nganggo karisma, persuasif, lan yakin apa sing didol. Nalika keanekaragaman lan pesona mesthi duwe pengaruh ing penjualan saiki, analitik wis dadi alat sing paling penting ing kothak tim sales. Data minangka inti saka proses penjualan modern. Ngoptimalake data tegese ngekstrak wawasan sing bener