Panulis Tom Morris nanggapi maneh: Yen Harry Potter mbukak General Electric

Wacan: 2 menit Aku ora percaya yen sedina wae aku ora mung gumun karo efek Internet, Google, lan Jaringan Sosial ing jagad iki. Iki bisa uga katon mung 'geeky' nanging aku mulih saiki lan menehi tanggapan apik babagan postingan babagan buku Tom Morris, Yen Harry Potter mbukak General Electric. Iku mung nggawe dina sandi! Kirim lengkap lan komentar saka Tom ana ing kene. Tom wis adol aku