Hardware, Piranti Lunak… Webware?

Ing evolusi industri komputer, kita duwe Hardware - peralatan sing dibutuhake kanggo mbukak aplikasi. Lan kita duwe Software, solusi sing nggunakake sumber daya kasebut kanggo nindakake karya sing bisa dituku lan dipasang saka macem-macem media. Saiki, sampeyan bisa ndownload piranti lunak tanpa media. Rong Piranti Piranti Lunak lan Piranti Lunak Piranti Lunak nduwe upgrade lan ganti. Aku sejatine ora bisa nglacak kabeh komputer sing daksebut nganti saiki. Aku