Pandhuan kanggo Pemasar Babagan Intelektual (IP)

Pemasaran minangka usaha sing terus-terusan. Apa sampeyan perusahaan perusahaan utawa bisnis cilik, pemasaran minangka sarana sing penting kanggo njaga bisnis uga ngewangi bisnis supaya sukses. Dadi penting kanggo njaga lan njaga reputasi merek sampeyan kanggo nggawe kampanye pemasaran sing lancar kanggo bisnis sampeyan. Nanging sadurunge nggawe kampanye pemasaran strategis, para pemasar kudu ngerti babagan regane uga

Kapan Sampeyan Bisa Utangan lan Gunakake Gambar Online?

Bisnis sing dakgawe bubar ngirim update ing Twitter kanthi kartun lucu sing malah ana logo kasebut. Aku kaget amarga ora ngira yen dheweke bakal nyewa kartunis. Dadi, aku ngirim pesen lan dheweke kaget ... dheweke wis nyewa perusahaan media sosial kanggo melu lan nambah pandhereke banjur ngirim. Sawise diskusi karo perusahaan kasebut, dheweke luwih kaget nalika ngerteni

Google Nggawe Gambar Domain Publik Katon Kaya Fotografi Saham, Lan Masalah Sampeyan

Ing taun 2007, fotografer kondhang Carol M. Highsmith nyumbang kabeh arsip seumur hidup ing Perpustakaan Kongres. Pirang-pirang taun mengko, Highsmith nemokake manawa perusahaan fotografi saham Getty Images wis ngisi biaya lisensi kanggo panggunaan gambar domain publik kasebut, tanpa idin. Mula, dheweke nuntut tuntutan $ 1 milyar, sing nuntut pelanggaran hak cipta lan tuduhan nyalah gunakke lan atribusi palsu meh 19,000 foto. Pengadilan ora setuju karo dheweke, nanging

Ngerti Panggunaan, Pengungkapan lan IP Sampeyan

Esuk iki aku nampa cathetan saka perusahaan sing wis ditulis. Email kasebut kanthi kuat nuntut supaya kita langsung mbusak referensi jeneng perusahaan merek dagang ing postingan, lan menehi saran supaya kita nyambung menyang situs sing nggunakake tembung. Panganggone Pameran Merek Dagang, aku kira perusahaan bisa uga sukses ing jaman kepungkur kanggo ngapusi wong kanggo mbusak jeneng lan nambah tembung - SEO.

Sing kudu dingerteni para Pemasar babagan Nglindhungi Properti Intelektual

Amarga pemasaran - lan kabeh kegiyatan bisnis liyane - wis saya gumantung karo teknologi, nglindhungi properti intelektual dadi prioritas utama kanggo perusahaan sing sukses. Pramila saben tim pemasaran kudu ngerti dhasar hukum kekayaan intelektual. Apa sing diarani Intelektual? Sistem hukum Amerika nyedhiyakake hak lan perlindungan tartamtu kanggo pamilik properti. Hak-hak lan perlindungan kasebut ngluwihi wates kita liwat perjanjian perdagangan. Properti intelektual bisa dadi produk pikiran

Nglaporake Pencurian Konten menyang Adsense minangka Pelanggaran DMCA

Aku mutusake arep perang karo penerbit sing mbajak feedku lan ngeculake kontenku miturut jeneng lan situs web. Dheweke mbukak pariwara lan ngasilake dhuwit saka konten situsku lan aku bosen. Penerbit, kalebu blogger, duwe hak miturut Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital. Apa DMCA? Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital (DMCA) minangka undang-undang Amerika Serikat (dileksanakake ukum ing Oktober 1998) sing nguatake perlindungan hukum kanggo

GoDaddy nuntut pelanggaran merek dagang kanggo domain Go-Daddy sing dituku saka GoDaddy

Dina iki aku nampa telpon saka para pria sing kepengin ngerti hubungane aku karo NoDaddy.com, situs sing nggawe GoDaddy kanggo praktik bisnis. Sawise aku ngomong karo John, aku gumun karo apa sing dialami dheweke. John tuku GO-DADDY-DOMAINS.COM lan GO-DADDY-DOMAIN.COM saka… sapa maneh… GoDaddy.com. Aku ora yakin apa John kaget utawa ora bisa tuku domain kasebut, nanging aku pancen bener! Yen sampeyan kepengin weruh apa John iku

Aku Benci Blogger

Seth duwe kiriman ing situse sing ngelingake aku supaya nulis iki. Aku seneng blogging. Nanging aku sengit karo bloggards. Iki minangka istilah anyar sing wis dakkirim kanggo para blogger sing kesuwen blog - nanging luwih milih nggunakake blog liyane, kadang uga tembung-tembung. Iku kesed lan nyolong banget amarga hits mung bisa ditampilake ing kaca tinimbang blogger asli. Saiki, yen sampeyan duwe lawan