Cara Cerdas kanggo Nggabungake Pemasaran Konten karo SEO

Wong-wong ing Blogmost.com ngembangake infographic iki lan dijenengi Little Known Ways kanggo Mbangun Backlink Berkualitas Tinggi ing 2014. Aku ora yakin aku seneng judhul kasebut… Aku ora mikir manawa perusahaan kudu fokus maneh ing link bangunan. Ahli panelusur lokal ing Strategi Situs seneng ujar manawa strategi anyar mbutuhake entuk link tinimbang nggawe kanthi aktif. Luwih penting, aku yakin infographic iki nggabungake ton alat lan situs distribusi sing sampeyan bisa

Platform Media Sosial sing Ndhukung Paling Jualan?

Wow ... kanggo luwih ngerti babagan pengaruh media sosial ing industri e-commerce, Shopify nganalisis data saka 37 yuta kunjungan media sosial sing nyebabake 529,000 pesenan. Mangkene sawetara sorotan saka infographic sing dituduhake: Saklawasé rong pertiga saka kabeh kunjungan media sosial menyang toko Shopify asale saka Facebook. Rata-rata 85% kabeh pesenan saka media sosial asale saka Facebook. Pesenan saka Reddit mundhak 152% ing taun 2013. Polyvore ngasilake urutan rata-rata paling dhuwur