Ati-ati - Google Search Console Ngabaikan Longtail Sampeyan

Kita nemokake masalah aneh liyane wingi nalika mriksa kinerja mesin telusuran organik klien. Aku ngekspor lan mriksa kesan lan ngeklik data saka Alat Google Search Console lan ngerti ora ana jumlah sing murah, mung nol lan jumlah akeh. Kasunyatane, yen sampeyan bakal percaya data Google Webmaster, siji-sijine istilah sing apik sing ngasilake lalu lintas yaiku jeneng merek lan istilah kompetitif sing disenengi klien. Nanging ana masalah.

Apa RFM Blog sampeyan?

Ing papan kerja aku bakal nindakake webinar minggu iki. Topik iki wis dakpikirake sadurunge kerja ing Compendium Blogware. Ing awal karir pemasaran basis data, aku mbantu ngrancang lan ngrancang piranti lunak sing bakal mbantu para pemasar ngindeks basis pelanggan. Persamaan kasebut ora bakal owah, suwe-suwe mung babagan recency, frekuensi lan nilai moneter. Gumantung saka riwayat tuku pelanggan, sampeyan bisa ngetrapake tumindake