Tips kanggo Tes A / B ing Eksperimen Google Play

Wacan: 3 menit Kanggo pangembang aplikasi Android, Eksperimen Google Play bisa nyedhiyakake pemahaman sing penting lan bisa nambah panginstalan. Nglakoni tes A / B sing dirancang kanthi apik lan apik, bisa nggawe prabédan antara pangguna sing nginstal aplikasi utawa pesaing. Nanging, ana akeh kedadeyan sing tes ora mlaku kanthi bener. Kesalahan kasebut bisa uga cocog karo aplikasi lan ngrusak kinerja. Iki minangka pandhuan kanggo nggunakake Eksperimen Google Play kanggo tes A / B. Nggawe Eksperimen Google Play Sampeyan bisa ngakses