GroupHigh: Riset lan Lacak Jangkauan Blogger Sampeyan

Kolega Chris Abraham nulis babagan solusi jangkauan blogger sing diarani GroupHigh. Platform online GroupHigh nyedhiyakake kabeh elemen sing dibutuhake kanggo nggayuh blogger. GroupHigh ngidini sampeyan nemokake blogger kanthi gampang kanggo kampanye penjangkauan liwat antarmuka pencarian lan panyaringan blog wektu nyata. Data kalebu topik, lokalisasi, informasi blog, akun sosial, data penggemar lan pengikut, panguwasa telusuran organik (saka Moz) lan statistik lalu lintas saka Compete.com lan Alexa. Platform kasebut ngidini pangguna bisa nemokake, nglacak lan

Kepiye Pemasaran Email Outbound Bisa Ndhukung Tujuan Marketing sampeyan

Pemasaran mlebu apik banget. Sampeyan nggawe konten. Sampeyan mbukak lalu lintas menyang situs web sampeyan. Sampeyan ngowahi sawetara lalu lintas kasebut lan adol produk lan layanan sampeyan. Nanging… Kasunyatane pancen angel banget entuk asil Google kaca pisanan lan nggawe lalu lintas organik. Pemasaran konten dadi kompetitif. Jangkauan organik ing saluran media sosial terus mudhun. Dadi, yen sampeyan uga wis ngerteni manawa marketing inbound durung cukup, sampeyan kudu

25 Piranti Media Sosial Apik tenan

Penting, dicathet yen platform media sosial beda banget karo target lan fitur. Infographic iki saka KTT Strategi Media Sosial 2013 ngrampungake kategori kanthi apik. Nalika ngrencanakake strategi sosial perusahaan, jumlah alat sing kasedhiya kanggo manajemen media sosial bisa uga luar biasa. Kita wis nyusun 25 alat sing apik kanggo miwiti lan tim sampeyan, dikategorikake dadi 5 jinis alat: Ngrungokake Sosial, Obrolan Sosial, Pemasaran Sosial, Analisis Sosial