GTranslate: Plugin Terjemahan WordPress Sederhana Nggunakake Google Translate

Biyen, aku ragu-ragu nggunakake terjemahan mesin saka situsku. Aku seneng duwe penerjemah ing saindenging planet iki kanggo mbantu narjamahake situsku kanggo macem-macem pamirsa, nanging ora ana cara kanggo ngrampungake biaya kasebut. Mangkene, aku ngerti manawa konten situsku wis dituduhake ing internasional - lan akeh wong nggunakake Google Translate kanggo maca konten ing basa asile. Kuwi

3 Alesan Terjemahan Mesin Ora Cetha karo Terjemahan Manungsa

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kelingan kabeh situs sing nyakup tombol terjemahan otomatis sing apik banget. Sampeyan ngeklik tombol ing situs non-Inggris lan meh ora bisa diwaca. Tes paling apik yaiku nerjemahake paragraf saka basa Inggris menyang basa liyane… banjur bali menyang Inggris kanggo ndeleng bedane asile. Dadi, yen aku narjamahake paragraf pertama saka Inggris menyang Spanyol lan bali maneh nggunakake Google Translate, iki tegese

Blog-Tipping: Lendo.org

Matur suwun karo André kanggo panjaluk tip pisanan nganggo basa liya! Lendo.org (diterjemahake: Maca) minangka blog saka Brasil babagan kajian buku, analisis sastra, teori akademik sastra, basa, karya, puisi lan liya-liyane! Thanks kanggo Google Translate, aku sejatine bisa maca kiriman lan mriksa situs iki. André minangka blogger sing apik banget lan sampeyan bisa ngerti nalika nulis, dheweke nindakake kanggo nuduhake semangat karo pamirsa.