Tanggapan Respon: Atribusi Pelacakan Telpon sing Cerdas Cocokake

Platform Call Intelligence, ResponseTap, wis nggawe fitur anyar, Smart Match, sing ngidini pangguna bisa ndeleng regane saben panggilan pelanggan mlebu lan ngubungake menyang sumber pemasaran, sanajan nganti tembung kunci. Bisa nglacak sumber utama lan banjur nemtokake rega lan regane wates wis dadi trobosan utama kanggo kita. Simon Hoe, Kepala Digital Digital ing Cruise 1st Alat kasebut nyengkuyung panggunaan data menyang