Apa Droplr minangka Alat Nuduhake File Paling Apik?

Kothak, Dropbox, Google Drive… kanthi akeh klien sing nggunakake macem-macem platform, folder klienku dadi bencana. Sawise seminggu utawa luwih, aku mindhah kabeh data klien menyang panganggo jaringan sing apik lan teratur sing didhukung. Nanging, saben dina, dadi bencana nyoba nemokake lan ngirim file… nganti saiki. Agensi mitra nggunakake Droplr. Ora ragu-ragu entuk alat filesharing liyane, mula aku ora didol. Nanging, suwe-suwe

Supermetrik: Goleki Kabeh Data Analytics menyang Google Docs utawa Excel

Supermetrik kanggo Google Docs minangka tambahan sing ngowahi Google Docs dadi sistem pelaporan bisnis lengkap kanggo analitik web, media sosial lan pemasaran online. Jalanake pitakon, segerake kanthi penet tombol, lan nuduhake laporan lan dashboard sampeyan. Modul Data Grabber kalebu modul kanggo Google Analytics, Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Facebook Insights, Youtube, Twitter lan Stripe! Supermetrics duwe 4 Produk: Supermetrics Data Grabber (ndhukung Windows Excel 2003+, Mac Excel 2011+

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

Tren Teknologi Paling Anyar ing taun 2011

Wong-wong ing G + (ora bakal bingung karo Google+) wis ngembangake infographic iki kanthi tren teknologi paling dhuwur online kanggo taun 2011. Dhaptar kasebut ditambah karo Grup Tuku, teknologi sing mbledhos wiwitan taun lan saiki wis dadi fitur sing meh saben komunitas wis disalin lan dilebokake ing strategi. Aplikasi geolokasi, tablet, aplikasi produktivitas adhedhasar awan, video online ing Enterprise, Q&A Online (kalebu klien ing ChaCha!), Crowdfunding, lan Mobile