Cara Nggawe Screenshot Situs Web Kanthi Ukuran Khusus Nggunakake Google Chrome

Wacan: 3 menit Yen sampeyan agensi utawa perusahaan sing duwe portofolio situs utawa kaca sing pengin dituduhake kanthi online, sampeyan bisa uga nemoni rasa sakit nyoba njupuk tangkapan layar seragam ing saben situs kasebut. Salah sawijining klien sing lagi digarap nggawe solusi Intranet sing tuan rumah sing bisa dadi tuan rumah internal sajrone watesan perusahaan. Intranet migunani banget kanggo perusahaan komunikasi warta perusahaan, nyebarake informasi pemasaran, lan diwenehake

SkAdNetwork? Kothak wedhi privasi? Aku ngadeg karo MD5s

Wacan: 3 menit Pengumuman Apple Juni 2020 manawa IDFA bakal dadi fitur sing cocog kanggo konsumen nalika rilis iOS 14 September, rugine karpet ditarik saka industri iklan 80 milyar, nggawe para pemasar dadi kesusu kanggo nemokake sing paling apik sabanjure. Saiki wis kliwat rong wulan, lan awake isih garu. Kanthi penundaan sing dibutuhake banget nganti taun 2021, kita minangka industri kudu nggunakake wektu iki kanthi efektif kanggo golek standar emas anyar

Upgrade SameSite Google Nguatake Napa Penerbit Kudu Ngliwati Cookie kanggo Target Penonton

Wacan: 3 menit Peluncuran Upgrade SameSite Google ing Chrome 80 ing dina Selasa, 4 Februari sinyal wis diwenehi kuku liyane ing peti kanggo cookie browser pihak katelu. Sawise ngerteni Firefox lan Safari, sing wis mblokir cookie pihak katelu kanthi standar, lan peringatan cookie Chrome sing ana, upgrade SameSite luwih ngatasi panggunaan cookie pihak katelu sing efektif kanggo target penonton. Pengaruh kanggo Penerbit Pangowahan kasebut bakal mengaruhi vendor teknologi iklan sing ngandelake

Freshworks: Modul Optimisasi Tingkat Multiple Multiple ing Siji Suite

Wacan: 5 menit Ing jaman digital iki, perang kanggo ruang pemasaran wis ganti online. Kanthi luwih akeh wong online, lengganan lan penjualan wis pindhah saka ruang tradisional menyang sing anyar, digital. Situs web kudu dadi game sing paling apik lan kudu ngrancang desain situs lan pengalaman panganggo. Akibate, situs web dadi kritis tumrap bathi perusahaan. Skenario iki, gampang dingerteni kepiye optimisasi tingkat konversi, utawa CRO kaya sing wis dingerteni

Riffle: Goleki Plugin Twitter Chrome Iki Saiki!

Wacan: <1 menit Aku mung nulis babagan hubungan tresnaku karo Twitter lan nuduhake sawetara alat sing apik kanggo ngatur pandhereke Twitter. Mangkene alat liyane sing apik sing nembe ditemokake! Riffle by CrowdRiff minangka Plugin Chrome sing nambah panel dashboard Twitter sing mbantu sampeyan ngenali lan nganalisa informasi ing pangguna Twitter. Riffle nyedhiyakake informasi kalebu kegiatan, keterlibatan akun, sumber tweet uga nyebutake lan afinitas sing paling apik.