Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Mobile Paling Efisien

Iki minangka salah sawijining topik sing dak tresnani nalika klien. Aplikasi seluler bisa uga minangka salah sawijining strategi sing terus duwe biaya paling dhuwur lan bathi investasi paling murah yen ditindakake kanthi kurang. Nanging yen wis rampung kanthi apik, adopsi lan keterlibatan sing dhuwur banget. Saben dina udakara 100 aplikasi sing diunggah menyang pasar, sing 35 persen duwe pengaruh ing pasar.

Wrike: Nambah Produktivitas, Kolaborasi, lan Nggabungake Produksi Konten Sampeyan

Aku ora yakin apa sing bakal bisa ditindakake tanpa platform kolaborasi kanggo produksi konten. Nalika nggarap infografis, kertas putih, lan uga postingan blog, proses kita pindhah saka peneliti, penulis, desainer, editor lan klien. Iku akeh banget wong sing melu ngirim file bolak-balik ing antarane Google Docs, DropBox utawa email. Kita butuh proses lan versi supaya bisa maju kanthi puluhan

10 Elemen Penting kanggo Produksi Konten Cekap

Wrike minangka platform kolaborasi sing digunakake kanggo nglancarake produksi konten ing organisasi sampeyan. Iki diarani minangka mesin isi lan njlentrehake sepuluh unsur - kalebu saka organisasi lan platform - sing nggawe produksi konten luwih efisien. Apa Mesin Konten? Mesin konten yaiku wong, proses, lan alat sing nyedhiyakake konten bermutu, target lan konsisten kanthi macem-macem jinis media, kalebu konten blog, webinar, ebook, infografis, video

Wawasan Cirrus: Salesforce lan Integrasi Gmail

Kolega Chris Theisen nuduhake Cirrus Wawasan ing Facebook sing kudu ana yen perusahaan sampeyan nggunakake Google Apps kanggo email lan Salesforce minangka CRM sampeyan. Sawise ndeleng video lan gambar layar, aku bisa ngerti sebabe! Fitur integrasi antarane Gmail lan Salesforce kalebu: Deleng Informasi Penjualan Kontekstual ing kothak mlebu - nalika mbukak email, sampeyan bakal weruh ringkesan gambar rekaman pangirim ing Salesforce, kalebu ringkesan mbukak

Evercontact: Anyari info Kontak nganggo Tandha Email Inbound

Udakara setengah jam kepungkur, ana wong PR nelpon aku kanggo miwiti wawancara online… Aku mangsuli telpon lan ujar, “Hai Rebecca - aku siyap lunga!” lan dheweke kaget amarga aku ngerti sapa sing nelpon. Alesan kenapa aku ngerti yaiku Rebecca wis ngubungi aku sawetara kaping kanggo koordinasi acara kasebut lan rincian kontak dheweke ditambahake kanthi otomatis menyang kontak Google, lan disinkronake menyang telponku. Iku apik banget

Calendly: Penjadwal Rapat Online Sampeyan

Nalika Blackberry nguntal Tungle lan banjur mungkasi, aku pancen kuciwa. Pancen gampang banget, wong-wong kudu gawe jadwal rapat karo aku kanthi platform. Aku menehi wektu kanggo TimeTrade nanging pancen mbingungake… kanggo aku lan wong sing pengin dijadwalake rapat. Minggu kepungkur, Jeb Banner saka SmallBox ngirimi aku URL kanggo gawe jadwal rapat karo dheweke lan aku langsung tresna ... platform kasebut diarani Calendly

Converge: Cloud CRM Integrasi kanggo SMB

Sistem Manajemen Hubungan Pelanggan minangka salah sawijining piala sing dibutuhake ... kajaba yen wis berkembang kanthi apik. Yen sistem sing angel, perusahaan kudu nyusahake pegaweane, mbutuhake wektu lan tenaga sing kakehan, lan ora menehi saran sing bisa ditrapake. Saiki ana sistem CRM sing luwih anyar sing cocog banget karo proses internal sing ditindakake tim sales lan marketing. Converge nemtokake dhewe minangka CRM cloud sing kuat, nanging cilik

Pramuka Bantuan: Tambahake Layanan Pelanggan sing Skalable menyang Situs Sampeyan

Khusus: Gunakake tautan afiliasi kanggo njaluk lengganan 30% 3 wulan kanggo Paket Standar HelpScout. Nalika para pamimpin prédhiksi manawa saben perusahaan saiki dadi perusahaan media, aku uga ujar manawa saben perusahaan uga mbutuhake layanan lan respons pelanggan sing hebat. Yen ana salah sawijining masalah sing bisa ngganggu upaya pemasaran media sosial, ora bakal nanggapi kanthi efektif marang panjaluk layanan pelanggan. Help Scout nyedhiyakake platform kanggo dhukungan pelanggan sing keukur tanpa kerumitan lan manajemen