Cara Nggawe Lalu Lintas Lan Konversi Saka Media Sosial

Media sosial minangka cara sing apik kanggo ngasilake lalu lintas lan kesadaran merek nanging ora gampang kanggo konversi cepet utawa generasi timbal. Mesthine, platform media sosial angel kanggo marketing amarga wong nggunakake media sosial kanggo nglipur lan ngganggu kerja. Dheweke bisa uga ora gelem mikir babagan bisnise, sanajan dheweke dadi pembuat keputusan. Ing ngisor iki sawetara cara kanggo ngarahake lalu lintas lan ngowahi dadi konversi, dodolan, lan

Whatagraph: Multi-Channel, Monitoring Data Real-Time & Laporan Kanggo Agensi & Tim

Nalika meh kabeh platform dodolan lan martech duwe antarmuka nglaporake, akeh sing cukup kuat, ora bisa nyedhiyakake tampilan lengkap babagan pemasaran digital sampeyan. Minangka pemasar, kita nyoba kanggo sentralisasi pelaporan ing Analytics, nanging malah asring eksklusif kanggo aktivitas ing situs sampeyan tinimbang kabeh saluran sing sampeyan gunakake. Lan… yen sampeyan wis tau seneng nyoba mbangun laporan ing platform,

VideoAsk: Mbangun Corong Video Interaktif, Pribadi, Asynchronous

Minggu kepungkur aku ngisi survey influencer kanggo produk sing aku kira worth promosi lan survey sing dijaluk wis rampung liwat video. Apik banget… Ing sisih kiwa layar, aku ditakoni dening wakil perusahaan… ing sisih tengen, aku ngeklik lan mangsuli kanthi wangsulan. Tanggapanku wis wektune lan aku duwe kemampuan kanggo ngrekam maneh tanggapan yen aku ora kepenak

Gunakake jQuery kanggo Ngrungokake Lan Pass Google Analytics Event Tracking Kanggo Sembarang Klik

Aku kaget yen luwih akeh integrasi lan sistem ora kanthi otomatis kalebu Google Analytics Event Tracking ing platform kasebut. Akeh wektuku nggarap situs klien ngembangake pelacakan kanggo Acara kanggo nyedhiyakake klien informasi sing dibutuhake babagan prilaku pangguna sing digunakake utawa ora digunakake ing situs kasebut. Paling anyar, aku nulis babagan carane nglacak klik mailto, klik tel, lan kiriman formulir Elementor. Aku bakal terus nuduhake solusi

Kepiye Parameter UTM Ing Email Bisa Kanthi Kampanye Google Analytics?

Kita nindakake sawetara proyek migrasi lan implementasine panyedhiya layanan email kanggo klien kita. Sanajan ora asring ditemtokake ing pratelan kerja, salah sawijining strategi sing tansah kita gunakake yaiku mesthekake manawa komunikasi email kanthi otomatis diwenehi parameter UTM supaya perusahaan bisa mirsani pengaruh marketing lan komunikasi email ing lalu lintas situs sakabèhé. Iki minangka rincian penting sing asring dilalekake ... nanging ora mesthi. Apa sing