Repuso: Nglumpukake, Ngatur, Lan Nerbitake Ulasan Pelanggan & Widget Testimoni

Kita mbantu sawetara bisnis lokal, kalebu rantai kecanduan lan pemulihan multi-lokasi, rantai dokter gigi, lan sawetara bisnis layanan omah. Nalika kita onboarded klien iki, aku sajujure kaget, ing nomer perusahaan lokal sing ora duwe sarana kanggo solicit, ngumpulake, ngatur, nanggapi, lan nerbitaké testimonial pelanggan lan review. Aku bakal nyatakake iki kanthi tegas ... yen wong nemokake bisnis sampeyan (konsumen utawa B2B) adhedhasar lokasi geografis sampeyan,

Google Web Stories: Pandhuan Praktis Kanggo Nyedhiyakake Pengalaman Kanthi Immersive

Ing jaman saiki, kita minangka konsumen pengin nyerna konten kanthi cepet lan luwih apik kanthi gaweyan sing sithik. Pramila Google ngenalake versi konten cekak sing diarani Google Web Stories. Nanging apa crita web Google lan kepiye carane menehi kontribusi kanggo pengalaman sing luwih immersive lan pribadi? Napa nggunakake crita web Google lan kepiye carane nggawe dhewe? Pandhuan praktis iki bakal mbantu sampeyan luwih ngerti

Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan

Carane Njupuk Pendekatan Mindful kanggo AI Cut Down ing Biased Data Sets

Solusi bertenaga AI butuh set data supaya efektif. Lan nggawe kumpulan data kasebut kalebu masalah bias implisit ing level sistematis. Kabeh wong nandhang bias (sadar lan ora sadar). Bias kasebut bisa macem-macem wujud: geografis, linguistik, sosial ekonomi, seksis, lan rasis. Lan bias sistematis dipanggang dadi data, sing bisa ngasilake produk AI sing terus-terusan lan nggedhekake bias. Organisasi mbutuhake pendekatan sing ati-ati kanggo nyuda