Statistik Shortener URL Bogus Google

Kita duwe sesi sing nyenengake karo klien minangka bagean saka sawetara pelatihan analitik lan konsultasi karo perusahaan induk. Minangka bagean saka upaya sing lagi ditindakake, disebarake Kode QR, nambah kode kampanye Google Analytics, banjur aplikasi shortener URL Google, saengga bisa ngukur tingkat respons upaya sing akurat. Iki minangka strategi sing kuat. Analytics mung ora bisa nyedhiyani kabeh sing sampeyan butuhake amarga kabeh aplikasi sing disebarake