HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku pancen nggawe inisiatif pemasaran afiliasi lan influencer. Aku cukup milih bisa nggarap merek - mesthekake manawa reputasi sing wis dakbangun ora bakal rusak nalika nyetel pangarepan karo merek babagan cara bisa mbantu. Pengaruh mung pengaruh amarga duwe pamirsa sing percaya, ngrungokake, lan tumindak miturut warta utawa rekomendasi sing diwenehake. Mulai adol omong kosong lan sampeyan bakal kalah