Pollfish: Cara Ngirim Survei Online Global kanthi Efektif liwat Ponsel

Sampeyan wis nggawe survey riset pasar sing sampurna. Saiki, kepiye cara sampeyan nyebar distribusi lan entuk tanggapan statistik kanthi cepet? 10% biaya riset pasar $ 18.9 bil ing saindenging jagad digunakake kanggo survey online ing AS. Sampeyan luwih akeh mikir babagan iki tinimbang sampeyan menyang mesin kopi. Sampeyan wis nggawe pitakonan survey, nggawe saben kombinasi jawaban – malah nyampurnakake urutan pitakon. Banjur sampeyan maneh survey, lan ganti

Media Sosial: Survei Global SAP (Bagean II)

Crita babagan kepinteranku ing Media Sosial cukup rinci - kombinasi saka ngendi aku kerja, apa sing daklakoni kanggo wong liya lan pengaruhe. Komplek, nyatane, aku nulis kabeh post babagan Kepiye aku dadi kasengsem karo Media Sosial. Shel nglampahi pitakon tambahan sing padha penting, mula aku pengin mangsuli pitakon kasebut. 2. Apa sosial