Pamimpin Sing Dijenengi Interaktif ing Otomatisasi Pemasaran

Sadurunge maca iki, aku bakal nyritakake manawa aku kanca karo Troy Burk lan Amol Dalvi lan sawetara karyawan liyane ing Right On Interactive (ROI). Lan - kita bangga ngumumake manawa kita bakal bisa nggarap Right On Interactive kanggo nyedhiyakake kiriman otomasi pemasaran ing Martech! Dheweke resmi dadi mitra wiwit wingi! Dadi, kepiye yen dina sing bakal diumumake babagan kemitraan, yaiku Gleanster, a

Yahoo! Telusuri Marketing… Sampeyan Ilang Aku!

Direct Mail minangka media sing larang. Amarga larang, mula ora bisa ditindakake kanthi sembrono. Aku biyen ngandhani klien yen kesempatan kanggo narik kawigaten wong liya nganggo Direct Mail langsung ana hubungane karo jarak antarane kothak surat lan tong sampah. Siji-sijine bagean saka kampanye surat langsung sing luwih penting tinimbang target lan bagean yaiku kemampuan kanggo nglakokake kampanye. Dina iki, aku nampa sing apik digawe