Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.

Terjemahan Basa Gampang: Terjemahan sak Jam

Akeh pembaca sing takon apa ngerti babagan layanan terjemahan sing apik online utawa ora. Kita minangka afiliasi Terjemahan One Jam, layanan terjemahan profesional ing Internet. Tarjamahan ditindakake dening komunitas luwih saka 10,000 penerjemah profesional ing saindenging jagad nggunakake situs web One Hour Translation, utawa layanan terjemahan email. Nggunakake awan Terjemahan siji Jam utawa API terjemahan, klien bisa entuk manfaat saka nyuda biaya terjemahan kanthi fokus ing panjarwa ing omah sing larang

Tuku Prilaku Wis Owahi, Perusahaan Ora

Kadhangkala kita nindakake tumindak kanthi gampang amarga wis kaya ngono. Ora ana sing ngelingi kenapa persis, nanging kita tetep nindakake ... sanajan kita lara. Nalika ndeleng hirarki penjualan lan pemasaran khas perusahaan modern, strukture ora diganti wiwit ana wong sing dodol meksa trotoar lan nelpon dolar kanthi dolar. Ing pirang-pirang perusahaan sing wis dolan, akeh "penjualan" sing kedadeyan ing sisih tembok. Sales mung njupuk