3 Conto Kuat babagan Cara nggunakake Teknologi Aplikasi Beacon Ponsel kanggo Ngedongkrak Penjualan Eceran

Sithik banget bisnis sing njupuk kesempatan saka kemungkinan integrasi teknologi beacon menyang aplikasi kanggo nambah personalisasi lan kemungkinan nutup adol sepuluh kali nggunakake marketing proximity vs saluran pemasaran tradisional. Nalika penghasilan teknologi beacon yaiku 1.18 milyar dolar AS ing taun 2018, kira-kira bisa nggayuh pasar 10.2 milyar dolar AS ing taun 2024. Pasar Teknologi Beacon Global Yen sampeyan duwe bisnis pemasaran utawa berorientasi ritel, sampeyan kudu nimbang kepiye aplikasi

Cara Nggawe Kampanye kanthi Adeg Cuaca Kanthi Cepet Ora Katrampilan Coding

Sawise adol Jumuah Ireng, kegelisahan blanja Natal, lan adol pasca Natal, kita lagi mangsuli mangsa adol sing paling mboseni - adhem, abu-abu, udan lan salju. Wong-wong padha lungguh ing omah, tinimbang mlaku-mlaku ing mall. Panaliten dening ekonom ing taun 2010, Kyle B. Murray, ngandhakake manawa cahya srengenge bisa nambah konsumsi lan kemungkinan nggunakake. Semono uga, yen mendhung lan adhem, kemungkinan ngentekake mbuwang sithik. Menapa malih, ing

Pariwara Video Yashi miturut Wilayah Geografis

Nalika ndeleng video terus meningkat, ana kesempatan kanggo nggayuh pamirsa sing spesifik kanthi nggunakake macem-macem teknik penargetan. Karo Yashi, bisnis bisa nyiyapake garis lintang lan garis bujur sing pas lan nggawe radius ing sekitare, mung nyedhiyakake iklan kanggo wong-wong sing manggon ing wilayah kasebut. Kemampuan retargetan Yashi luwih gampang nuduhake pariwara sampeyan menyang wong sing wis ngunjungi situs sampeyan. Yashi nganalisa luwih saka 65 milyar kesan saben wulan lan

Apa Pikirane Konsumen Babagan Lanskap Media Anyar?

Ana quandry sing menarik nalika njaluk saran liwat survey babagan nglumpukake prilaku sing nyata. Yen sampeyan takon marang konsumen apa wae sing seneng pariwara, sawetara sawetara bisa uga mlumpat babagan carane ora sabar ngenteni iklan sabanjure supaya bisa ditampilake ing Facebook utawa iklan sabanjure sajrone acara televisi favorit. Aku durung nate nemoni wong kasebut ... Kasunyatane, mesthine yaiku perusahaan pariwara amarga sukses. Iki investasi. Kadang