Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing