Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

Kiriman Blog Cara Luwih Apik Nggawe Sampeyan Dadi Kekasih Sing Luwih Apik

Oke, judhul kasebut bisa uga rada mblusukake. Nanging sampeyan bisa nggatekake lan ngeklik sampeyan ing kiriman, bener? Sing diarani linkbait. Kita ora nggawe judhul postingan blog sing panas kaya ngono tanpa pitulung ... kita nggunakake Generator Idea Konten Portent. Wong sing pinter ing Portent ngandhakake kepiye ide kanggo generator kasebut. Alat sing apik sing nggunakake teknik linkbaiting yaiku