Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

Pemasaran Generasi: Ngerti Kelompok Umur lan Preferensi

Pemasar mesthi golek cara lan strategi anyar kanggo nggayuh target pamirsa lan entuk asil paling apik saka kampanye pemasaran. Pemasaran generasi minangka strategi sing nyedhiyakake para pemasar kesempatan kanggo nembus menyang target sing dituju lan luwih ngerti kabutuhan digital lan pilihan ing pasar. Apa sing diarani Pemasaran Generasi? Pemasaran generasi minangka proses pamisahan pamirsa dadi segmen adhedhasar umur. Ing jagad pemasaran, ing

Mitos 15 Pemasaran Email Top Sampeyan Kudu Dikenal

Taun kepungkur, kita nuduhake infographic sing luar biasa sing nyedhiyakake 7 mitos pemasaran email. Miturut pendapat saya, email terus dadi salah sawijining metode komunikasi sing paling ora diremehake, ora digunakake lan dilecehake sing biasane digunakake para pemasar rata-rata. Ing wektu iki, Email Monks wis nduwe dhaptar 15 mitos pemasaran email utama lan mbatalake kanthi alesan logis ing Infographic "Mitos Pemasaran Email". Infographic nggambarake kasunyatan babagan mitos kasebut