Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Data Prilaku Digital: Rahasia Paling Apik kanggo Nggawe Kord sing Tepat karo Gen Z

Strategi pemasaran sing paling sukses dipicu dening pangerten sing jero babagan wong sing wis dirancang. Lan, ngelingi umur minangka salah sawijining prediktor sing paling beda babagan prilaku lan prilaku, ndeleng lensa generasi wis dadi cara sing migunani kanggo para pemasar nggawe empati marang pamirsa. Saiki, para pembuat keputusan perusahaan sing maju bakal fokus ing Gen Z, lair sawise taun 1996, lan kudune. Generasi iki bakal wujud

Pemasaran Generasi: Ngerti Kelompok Umur lan Preferensi

Pemasar mesthi golek cara lan strategi anyar kanggo nggayuh target pamirsa lan entuk asil paling apik saka kampanye pemasaran. Pemasaran generasi minangka strategi sing nyedhiyakake para pemasar kesempatan kanggo nembus menyang target sing dituju lan luwih ngerti kabutuhan digital lan pilihan ing pasar. Apa sing diarani Pemasaran Generasi? Pemasaran generasi minangka proses pamisahan pamirsa dadi segmen adhedhasar umur. Ing jagad pemasaran, ing