VideoAsk: Mbangun Corong Video Interaktif, Pribadi, Asynchronous

Minggu kepungkur aku ngisi survey influencer kanggo produk sing aku kira worth promosi lan survey sing dijaluk wis rampung liwat video. Apik banget… Ing sisih kiwa layar, aku ditakoni dening wakil perusahaan… ing sisih tengen, aku ngeklik lan mangsuli kanthi wangsulan. Tanggapanku wis wektune lan aku duwe kemampuan kanggo ngrekam maneh tanggapan yen aku ora kepenak

Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Hey DAN: Kepiye Swara kanggo CRM Bisa Nggedhekake Hubungan Penjualan lan Tetep Waras

Ana mung akeh banget rapat-rapat kanggo Pack menyang dina lan ora cukup wektu kanggo ngrekam titik tutul terkenal. Malah tim pra-pandemik, sales lan marketing biasane duwe luwih saka 9 rapat eksternal saben dina lan saiki nganggo sprei kerja remot lan hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual saya mundhak. Nyimpen cathetan akurat saka rapat-rapat iki kanggo mesthekake yen hubungan sing nurtured lan data kontak terkenal ora ilang wis dadi

Tren Pemasaran Konten B2B

Pandemi kasebut kanthi substansial ngganggu tren pemasaran konsumen amarga bisnis disesuaikan karo tumindak pamrentah sing ditindakake kanggo nyoba nyegah panyebaran COVID-19 kanthi cepet. Nalika konferensi ditutup, para pembeli B2B pindhah kanthi online kanggo konten lan sumber daya virtual kanggo mbantu wong liwat tahap lelungan pembeli B2B. Tim ing Digital Marketing Philippines wis nggabungake infographic, Tren Pemasaran Konten B2B iki ing taun 2021 sing nyebabake 7 tren dadi pusat konten B2B

Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet