Kebiasaan Konsumen adhedhasar Jender

Wong-wong ing G + nggabungake infographic kanggo nyedhiyakake sawetara nuansa babagan kabiasaan konsumen khusus gender. Malah ing lingkungan blanja sing didhukung web saiki, paribasan lawas manawa wanita luwih seneng blanja tinimbang pria isih ditrapake. Loro-lorone online lan online, wanita kanthi teratur nggawe keputusan tuku sing luwih akeh lan umume ngramal pengalaman blanja tinimbang mitra kakung. Pemasar cerdas ngerti manawa kudu disesuaikan karo para target target, mula saiki uga kita

Kirim Pesen Liburan menyang Pasukan!

Ora weruh apa-apa? Klik liwat kiriman…