WordPress: Mbangun Kaca Ngarep kanthi 3 Langkah Gampang

Aku nggarap situs kanggo kanca saiki sing duwe WordPress nanging dheweke pengin kaca ngarep sing sederhana tinimbang kaca ngarep sing nggunakake entri blog paling anyar. Iki migunani banget yen sampeyan pengin blog dadi bagean saka situs tinimbang kabeh situs. Sampeyan bisa nggunakake WordPress minangka CMS. Ing ngisor iki aku fokus ing '3 Langkah Gampang' dadi yen sampeyan pangembang canggih sing nggunakake WordPress,

WordPress: Sawise Posting Pertama mung ing Kaca Ngarep

Sampeyan bakal nyathet sawise kaca pisanan sawise kiriman pisanan ing kaca ngarep yen aku wis nambah kartun Blaugh. Aku duwe sawetara wektu kanggo ngerti carane nuduhake kartun ing sak panggonan ing situs tanpa meksa mlebu ing sidebar sing ora ana. Dadi… Aku ndudhuk lan nemokake sawetara tema sing nggunakake sawetara kode kanggo nindakake iki. Kode kasebut bisa