Iklan Perilaku vs. Iklan Kontekstual: Apa Bedane?

Iklan digital kadhangkala entuk rap ala kanggo biaya sing ditindakake, nanging ora bisa dipungkiri yen, yen ditindakake kanthi bener, bisa ngasilake asil sing kuat. Bab kasebut yaiku iklan digital mbisakake jangkauan sing luwih akeh tinimbang kabeh marketing organik, mula para pemasar seneng banget ngentekake. Sukses iklan digital, mesthine, gumantung saka selaras karo kabutuhan lan kepinginan para pamirsa target.

Verifikasi Daftar Alamat Email Massal, Validasi, lan Pembersihan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

5 Tren Top ing Manajemen Aset Digital (DAM) sing kedadeyan ing 2021

Pindhah menyang taun 2021, ana sawetara kemajuan sing kedadeyan ing industri Digital Asset Management (DAM). Ing taun 2020, kita nyekseni perubahan gedhe ing kabiasaan kerja lan prilaku konsumen amarga kovid-19. Miturut Deloitte, jumlah wong sing kerja ing omah padha tikel kaping loro ing Swiss nalika pandemi kasebut. Ana uga alesan sing percaya yen krisis bakal nyebabake kerja permanen sing tambah ing skala global. McKinsey uga nglaporake babagan konsumen sing nolak