Pangenalan Sampeyan Ditampa, Panguwasa Ditampa Sampeyan

Minggu iki, aku ngobrol apik tenan karo kolega enom ing industri pemasaran. Wong kasebut frustasi. Dheweke ahli ing industri kanthi asil luar biasa pirang-pirang taun. Nanging, dheweke asring dilalekake nalika ana kesempatan kanggo wicara, saran, utawa perhatian saka pimpinan. Ing umur 40 taun, panguwasa saya teka mengko luwih akeh tinimbang pimpinan sing diakoni ing lanskap pemasaran. Alasane cukup sederhana - aku yaiku

Statistik Pertumbuhan Media Sosial Liwat 2015

Search Engine Journal nggawe versi infographic tahunan kaping telu babagan pertumbuhan media sosial sing terus maju, nyedhiyakake statistik ing saben jaringan sosial nganti taun 2015. Dibukak kanthi kutipan saka Gary Vaynerchuk. Nalika aku krungu wong debat babagan ROI media sosial? Aku dadi kelingan kenapa akeh bisnis sing gagal. Umume bisnis ora main maraton. Dheweke lagi muter sprint. Dheweke ora kuwatir babagan nilai lan retensi umur. Dheweke kuwatir

Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Hormat Panguwasa Kula

Pirang taun kepungkur, aku mandheg nggoleki penggemar lan pengikut. Aku ora ateges ngomong yen aku ora pengin terus entuk pandhuan, tegese ora mandheg nggoleki. Aku mandheg kanthi bener online kanthi politik. Aku mandheg nyingkiri konflik. Aku mandheg nalika duwe pendapat sing kuat. Aku wiwit setya karo kapercayan lan fokus menehi nilai kanggo jaringanku. Iki ora mung kedadeyan karo sosialku

Video: Pasar Kaya Beyonce (NSFW)

Mung saderenge manawa video iki pancen duwe basa warna-warni. Yen sampeyan lagi kerja, sampeyan bisa uga kudu nggunakake headphone. Iki minangka pesen sing terus maju saka Gary Vaynerchuk. Aku seneng pesen manawa media sosial minangka strategi jangka panjang lan minangka ide sing ora dingerteni umume perusahaan. Aku mesthi ngandhani wong-wong yen padha kaya akun pensiun. Sampeyan ora ngarep-arep bisa awis wulan mengko,