Transformasi Digital: Nalika CMO lan CIO gabung, Kabeh Wong Menang

Wacan: 3 menit Transformasi digital dipercepat ing taun 2020 amarga kudu. Pandemi iki ndadekake protokol jarak jauh sosial perlu lan ningkatake riset produk online lan tuku kanggo bisnis lan konsumen. Perusahaan sing durung duwe kehadiran digital sing kuat kepeksa berkembang kanthi cepet, lan para pimpinan bisnis pindhah kanthi nggunakake arus data interaksi digital sing digawe. Iki bener ing ruang B2B lan B2C: Pandemi kasebut bisa uga duwe peta dalan transformasi digital sing maju kanthi cepet

Lima CMO Tren Pemasaran kudu Ditindakake ing taun 2020

Wacan: 4 menit Napa Sukses gumantung karo strategi sing nyerang. Sanajan nyuda anggaran pemasaran, CMO isih optimis babagan kemampuan kanggo nggayuh target ing taun 2020 miturut Survei Belanja CMO 2019-2020 Gartner. Nanging optimisme tanpa tumindak ora produktif lan akeh CMO sing gagal ngrancang wektu angel ing ngarep. CMO saiki luwih trampil tinimbang ing resesi ekonomi pungkasan, nanging ora ateges dheweke bisa mudhun kanggo nantang tantangan

Mitos DMP ing Pemasaran

Wacan: 3 menit Platform Manajemen Data (DMPs) ana ing adegan sawetara taun kepungkur lan dianggep akeh minangka penyelamat pemasaran. Ing kene, jarene, kita bisa duwe "rekor emas" kanggo para pelanggan. Ing DMP, vendor janji yen sampeyan bisa nglumpukake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo tampilan 360 derajat saka pelanggan. Siji-sijine masalah - pancen ora bener. Gartner netepake DMP minangka Software sing nggunakake data saka macem-macem sumber

3 Alasan Tim Sales Gagal Tanpa Analytics

Wacan: 3 menit Gambar tradisional saka salesperson sukses yaiku wong sing budhal (bisa uga nganggo fedora lan tas), nganggo karisma, persuasif, lan yakin apa sing didol. Nalika keanekaragaman lan pesona mesthi duwe pengaruh ing penjualan saiki, analitik wis dadi alat sing paling penting ing kothak tim sales. Data minangka inti saka proses penjualan modern. Ngoptimalake data tegese ngekstrak wawasan sing bener

Apa sing diarani Internet? Apa tegese Marketing?

Wacan: 2 menit Konektivitas internet dadi kasunyatan kanggo piranti apa wae. Iki bakal duwe peran gedhe ing data gedhe lan pemasaran ing wektu cedhak. Gartner wis ngramal yen ing taun 2020 bakal ana luwih saka 26 milyar piranti sing nyambung menyang Internet. ] = [op0-9y6q1 Apa sing diarani Internet of Things Things yaiku perkara sing biasane ora bisa dibayangake nalika nyambung. Barang-barang bisa kalebu omah, peralatan, piranti, kendaraan, utawa uga wong. Wong bakal