Sepira Penting Foto Profil LinkedIn Sampeyan?

Sawetara taun kepungkur, aku nekani konferensi internasional lan padha duwe stasiun otomatis ing ngendi sampeyan bisa pose lan njupuk sawetara headshots. Asil kasebut nggumunake… intelijen ing mburi kamera nggawe sampeyan nyetel sirah menyang target, banjur lampu disetel kanthi otomatis, lan boom… foto dijupuk. Aku rumangsa kaya supermodel dang, dheweke metu apik banget… lan aku langsung ngunggah menyang saben profil. Nanging dudu aku.