Mediafly: Enablement Sales End-To-End lan Manajemen Konten

Carson Conent, CEO Mediafly, nuduhake artikel apik sing njawab pitakonan, Apa Pakaryan Penjualan? nalika ngenali lan nemokake platform keterlibatan sales. Definisi Sales Engagement yaiku: Proses strategis lan aktif sing nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi migunani karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake bali saka

Chili Piper: Aplikasi Penjadwalan Otomatis kanggo Konversi Lead Inbound

Aku nyoba menehi dhuwit - napa sampeyan angel banget? Iki minangka perasaan umum ing kabeh pembeli B2B. Wis taun 2020 - kenapa kita isih mbuang wektu para panuku (lan kita dhewe) kanthi akeh proses kuno? Rapat kudu sawetara detik kanggo dipesen, dudu dina. Acara kudu kanggo obrolan sing migunani, ora ngelu. Email kudu dijawab sawetara menit, ora ilang ing kothak mlebu. Saben interaksi ing

Cara Nyinkronake 2 Kalender Google

Kanthi akuisisi agensi lan saiki kerja dadi mitra ing mitra Salesforce sing anyar, aku duwe masalah nalika aku mbukak rong akun G Suite lan saiki duwe 2 tanggalan kanggo ngatur. Akun agensi lawasku isih aktif digunakake kanggo publikasi lan pidhato - lan akun anyar kanggo Highbridge. Nalika bisa nuduhake lan ndeleng saben tanggalan liyane, aku uga kudu nuduhake kaping

AutoPitch: Otomatis Email kanggo Wakil Pangembangan Penjualan

Ana pirang-pirang kali nalika perwakilan penjualan duwe dhaptar sing apik, nanging upaya sing dibutuhake kanggo ngirim email sekaligus mbutuhake usaha sing angel. AutoPitch integrasi langsung karo email sampeyan, mbisakake templat, lan banjur nglaporake kegiatan utawa keterlibatan apa wae babagan email kasebut. Sampeyan uga bisa ngatur urutan sing dikirim menyang dhaptar. Narik dhaptar timbal kadhemen menyang platform email bisa entuk perusahaan rada suwe

Jamboard: Tampilan Kolaboratif 4K sing Integrasi karo Google Apps

Ora asring banget yen aku nulis babagan hardware, nanging ing taun kepungkur, podcast Dell Luminaries pancen mbukak pengaruhku ing hardware sing ana ing produktivitas, efisiensi, lan inovasi. Nalika kita asring mlebu lan metu piranti lunak saben dina - hardware ing méga lan mejo uga wis ngowahi organisasi. Kanthi tuwuhing tenaga kerja jarak jauh, kolaborasi jarak adoh dadi kabutuhan -