7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel. Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli alesan sing angel kanggo nglampahi wektu teka ing toko sampeyan. 1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk

Masa Depan Ora Nduwe Pakaryan lan Ora Pernah Dadi

Paranoia babagan masa depan intelijen buatan, robotika, lan otomatis kudu mandheg. Saben revolusi industri lan teknis ing sejarah mbukak manungsa nganti ora ana gandhengane kanggo ngetrapake bakat lan kreatifitas. Iki ora amarga sawetara proyek ora ilang - mesthine padha wae. Nanging padamelan kasebut diganti karo lapangan kerja anyar. Nalika nggoleki kantorku dina iki lan nyemak gaweyane, kabeh anyar! Aku nonton lan saiki ing AppleTV,

Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott

Kepiye Teknologi Nggawe Masa Depan Pemasaran

Cetha manawa masa depan pemasaran ana ing aplikasi seluler, lan ana akeh ruangan sing bakal tuwuh; saiki, mung 46% perusahaan sing duwe aplikasi seluler. Ing ndhuwur komunikasi seluler, Big Data nyedhiyakake kesempatan liyane kanggo tuwuh, nanging 71% CMO durung siyap kanggo bledosan data. Mobile nggawe masa depan pemasaran 46% perusahaan sing saiki duwe versi seluler situs web lan 30% bakal ngetutake