Pandhuan Ultimate Cara Jual ing Amazon

Minggu iki, kita ngobrol apik karo Randy Stocklin ing podcast. Randy minangka ahli e-commerce sing dadi pendiri One Click Ventures, perusahaan sing duwe telung eretailer gedhe ing industri kacamata. Siji topik sing kita bahas yaiku pentinge adol ing Amazon. Kanthi tekan sing luar biasa, Amazon ora bakal bisa dipecat minangka sarana adol lan distribusi produk sampeyan. Kerugian ora duwe hubungan karo pelanggan