Nguasai Konversi Freemium Tegese Serius babagan Analitik Produk

Apa sampeyan ngomong Rollercoaster Tycoon utawa Dropbox, penawaran freemium tetep dadi cara umum kanggo narik pangguna anyar menyang produk piranti lunak konsumen lan perusahaan. Sawise mlebu ing platform gratis, sawetara pangguna pungkasane bakal ngonversi menyang rencana mbayar, dene akeh liyane sing bakal tetep ing level gratis, konten kanthi fitur sing bisa diakses. Riset babagan topik konversi freemium lan penylametan pelanggan akeh banget, lan perusahaan terus-terusan ditantang supaya bisa nambah dandan tambahan ing