6 Mupangat Forum Branded lan Komunitas Online

Minggu iki, kita nerbitake update utama plugin newsletter email kanggo WordPress. Salah sawijining elemen sing kita perjuangake yaiku ngatasi macem-macem cara para pelanggan nyoba ngubungi kita karo panjaluk fitur, pitakon implementasine, utawa masalah. Plugin WordPress duwe forum dhukungan dhewe, kita duwe pangiriman formulir kontak situs web, lan kita wis nyoba helpdesk. Kanthi kabeh - kita ora kejawab wong sing butuh pitulung ... eh! Kita wis